Hej jeg hedder Kenneth og har Kjøllers Køreskole i Svendborg.

Efter en længere rejse til Indien og Australien, fik jeg lysten til at forfølge en gammel drøm om at blive Kørelærer. Så i 2011/2012 tog jeg uddannelsen til Kørelærer.

I Kjøllers Køreskole undervises der ved at vi på en tavle, ser en masse billeder af de forskellige situationer vi kan komme ud for i trafikken. Det billede materiale jeg bruger, vil så vidt det er muligt være lokalt, her fra Svendborg. Der suppleres med opgaver og korte film.

Det vil som regel være grænseoverskridende og med en vis portion nervøsitet når du første gang skal ud at køre i en bil på offentlig vej. Det er derfor vigtigt at du kan være tryg ved din Kørelærer. Når du vælger mig som din Kørelærer, kan du være sikker på at der uanset situationen, altid vil være en rolig og rar tone i bilen.

Der er meget der skal læres før du kan kalde dig en sikker bilist og gå op til den endelige praktiske prøve. Jeg tilstræber at du som elev, vil opnå så stor viden og sikkerhed, om og i trafikken, at du kan gå til prøve med ro i maven og bestå første gang.

Jeg kører i en Golf 7 R line 2.0 Diesel med 150 HK. Det er en meget sikker bil.  En bil som er nem og overskuelig at køre i og så er den bare fed.

Billedet indeholder sandsynligvis: folk, der står, bil, træ, friluftsliv og natur